Møbleret lejlighed

To dobbeltværelser

– Mulighed for opredning i stuen

Lejligheden har to store dobbeltværelser med mulighed for opredning på begge. Det ene af værelserne har adgang til en almindelig altan, hvor den anden har fransk altan. I lejligheden er der også en stue med spisepladser. 

Eget køkken og badeværelse

Lav mad som du var hjemme

Lejligheden indeholder et køkken med kølefryseskab, komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Du har altså mulighed for at lave din egen aftensmad, hvis ikke et af de mange spisesteder indenfor 100m radius frister. I denne lejlighed er også et badeværelse kun til dem som bor i værelset. 

Lejligheden bliver ofte booket i forbindelse med længere ophold. Her er den helt oplagt, da du vil få et stort værelse og et køkken hvor der er mulighed for at lave egen aftensmad. Lejligheden anvendes også ofte af familier som booker en weekend, hvor børnene får et værelse og de voksne får et værelse. Samtidig er der fællesrum hvor der er mulighed for spil og andre aktiviteter. Andre typiske overnattende er håndværkere eller vennepar, som skal til fest sammen eller skal til koncert. Det er muligt at booke hele lejligheden, så man har den for dig selv, eller at booke det ét værelse, hvor der så kan bo en på det andet værelse. 

Ønsker du en pris på et længerevarende ophold? Så kontakt os meget gerne for en dialog omkring dette. 

 

Faciliteter i lejligheden

Gratis Wi-Fi

Central beliggenhed

}

Fri parkering

Kabel TV

Fri kaffe og te

Køkken

Sengelinned

Stue

Gratis Wi-fi

Under hele opholdet kan du være logget på vores trådløse netværk. Navnet og koden finder du på infomationssedlen på værelset.

Fri kaffe og te

Der er fri kaffe og the både morgen og aften. Du står selv for at lave det i vores tekøkken.

Central beliggenhed

Bed&Breakfast Holstebro finder du i centrum af Holstebro med 50m til gågade og indkøbscenter samt 300m til banegården.

Køkken

 Der forefindes et køkken. Her er køleskab, fryser, ovn, mikroovn og komfur der kan bruges til at tilberede sin egen mad. 

}

Fri parkering

Der forefindes i alt fem frie parkeringspladser. De findes i gården, samt foran bygningen.

Sengelinned

Hos os skal du ikke tænke på at medbringe eget sengetøj eller håndklæder. Her vil alt dette være klar ved ankomst. Skulle du have fjerallergi, har vi både pude og dyne uden fjer, oplys omkring dette.

Kabel TV

Der er fladskærms tv på alle værelserne med fuld pakke fra YouSee.

Stue

I lejligheden er en fælles stue, hvor det er muligt at nyde aftensmaden eller sætte sig i sofaen.

da_DKDansk