Møbleret lejlighed

To dobbeltværelser

– Mulighed for opredning i stuen

Lejligheden har to store dobbeltværelser med mulighed for opredning på begge. Det ene af værelserne har adgang til en almindelig altan, hvor den anden har fransk altan. I lejligheden er der også en stue med spisepladser. 

Eget køkken og badeværelse

Lav mad som du var hjemme

Lejligheden indeholder et køkken med kølefryseskab, komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Du har altså mulighed for at lave din egen aftensmad, hvis ikke et af de mange spisesteder indenfor 100m radius frister. I denne lejlighed er også et badeværelse kun til dem som bor i værelset. 

Lejligheden bliver ofte booket i forbindelse med længere ophold. Her er den helt oplagt, da du vil få et stort værelse og et køkken hvor der er mulighed for at lave egen aftensmad. Lejligheden anvendes også ofte af familier som booker en weekend, hvor børnene får et værelse og de voksne får et værelse. Samtidig er der fællesrum hvor der er mulighed for spil og andre aktiviteter. Andre typiske overnattende er håndværkere eller vennepar, som skal til fest sammen eller skal til koncert. Det er muligt at booke hele lejligheden, så man har den for dig selv, eller at booke det ét værelse, hvor der så kan bo en på det andet værelse. 

Ønsker du en pris på et længerevarende ophold? Så kontakt os meget gerne for en dialog omkring dette. 

 

Faciliteter i lejligheden

Free Wi-Fi

Central location

}

Free parking

Cable TV

Free coffee and tea

Køkken

Bed linen

Stue

Gratis Wi-fi

Throughout your stay you can be logged into our wireless network. The name and code can be found on the information sheet in the room.

Free coffee and tea

There is free coffee and tea both morning and evening. You can make it in our kitchenette.

Central location

You will find Bed & Breakfast Holstebro in the center of Holstebro with 50m to pedestrian and shopping center and 300m to the railway station.

Køkken

 Der forefindes et køkken. Her er køleskab, fryser, ovn, mikroovn og komfur der kan bruges til at tilberede sin egen mad. 

}

Free parking

There are five free parking spaces in total. They are found in the courtyard, as well as in front of the building.

Bed linen

With us, do not think about bringing your own sheets or towels. Here, all this will be ready upon arrival. Should you have a feather allergy, we have both pillow and duvet without feathers, please inform about this.

Cable TV

There is a flat screen TV in all rooms with full package from YouSee.

Stue

I lejligheden er en fælles stue, hvor det er muligt at nyde aftensmaden eller sætte sig i sofaen.

en_USEnglish